Elvitel és kiszállítás november 11-től!

Kedves Vendégeink!
Az elvitel és a kiszállítás nálunk is elindult. Kedvenc ételeitekből állítottuk össze étlapunkat.
Rendelés átvétele/kivitele: 12:00 és 18:00 óra között lehetséges a hét minden napján.
Rendelés leadása: Telefonon, a +36 70 944 5697-es telefonszámon, vagy a Facebook oldalunkon (@KisTirol). Előre egyeztetjük, hogy mikor szeretnétek jönni érte, vagy mikorra szállítsuk ki nektek. A rendelés leadásának határideje: 16:15.
Elvitel az étteremből: Előre egyeztetett időpontban való érkezés, helyszíni fizetés készpénzzel, bánkkártyával, vagy SZÉP-kártyával. Amennyiben saját dobozokkal érkezel, a csomagolás díját nem számítjuk fel.
Kiszállítás: A kiszállítás 12:00 és 18:00 között lehetséges a hét minden napján, melynek minimum értéke 3000 forint. Fontos megjegyeznünk, hogy a házhoz szállítást, csak 5 km-es körzetben vállaljuk, aminek a jelképes összege 1000 forint. Ebben az esetben készpénzt, illetve bankkártyát tudunk elfogadni. A csomagolás díja 300 forint/doboz.
Kis Tirol Café: Kávézónk nem zárt be, csupán innen is elvitelre tudod kérni finomságainkat. Kávéink és a reggeli ételeink frissen készülnek, ezt a helyszínen tudod megrendelni. Különleges szendvics kínálatunk a következő: tonhalas, rákkoktélos, tépett marhahúsos, libamájas, feketeerdő sonkás, roston csirkés, kis bécsiszeletes, füstölt lazacos.
Várjuk rendeléseiteket és ha bármi kérdés felmerülne bennetek, akkor hívjatok minket bizalommal, vagy dobjatok egy üzenetet a Facebookon (@KisTirol).
Vigyázzatok magatokra!:)
IMG_4762