Kutyás házirend

Kutyás házirend

Kedves Vendégeink!

Túl sokáig halogattuk ezt a posztot.

Tudjátok, hogy nálunk a kutya is családtag, ezért szívesen látjuk négylábú vendégeinket is. 

Örömmel tapasztaljuk, hogy nekünk vannak a legjobb fej kutyás vendégeink és egyre többen hozzátok magatokkal kedvenceteket. Mégis a saját és a többi vendégünk nyugalma érdekében, konkretizálnunk kell néhány alapvető kutyás szabályt:

  1. Az étterem és a kávézó egész területén kötelező a póráz használata.
  2. Kérünk benneteket, tartsátok kedvenceteket a saját asztalotoknál, ne hagyjátok elcsatangolni őket, még kevésbé kéregetni másik asztalnál!
  3. Ismeretlen kutyához ne menjetek oda barátkozni anélkül, hogy a gazdáját előzetesen megkérdeztétek volna! Erre figyelmeztessétek gyermeketeket is!
  4. Tüzelő, szuka kutyátok saját és mások zavartalan látogatása érdekében, inkább az otthon biztonságában várjon rátok!
  5. Az étterem dekorációs tárgyait, asztalok, padok, székek lábát (kül- és beltéren egyaránt) ne hagyjátok kedvenceteknek levizelni! Amennyiben mégis megtörtént a baleset, kérünk titeket, azonnal jelezzétek a kollégáknak a pultnál, hogy intézkedni tudjanak!
  6. Amennyiben a négylábúra pont nálunk jönne rá a szükség, a végterméket zacskóval szedjétek össze és azt valamelyik kültéri, zöld kukába dobjátok bele! Arra az esetre, ha véletlenül pont kifogytatok volna, rendszeresítünk a pultba erre alkalmas gyűjtőzacskót. Nyugodtan kérjetek belőle a felszolgálóktól!
  7. Más kutyákkal agresszív egyedet (akár ember, akár kutya 😉) ne hozzatok magatokkal!
  8. Amikor éttermünk valamelyik kollégája, esetleg tulajdonosa megkér titeket a kedvencetek megnyugtatására, azt tessék felelősségteljes, felnőtt állattartóként és kultúrált vendégként fogadni és kezelni!
  9. Az étterem felszolgálója megkérhet az étterem elhagyására, a szabályok sorozatos megszegése esetében.
  10. Amennyiben bármelyik négylábú vendégünk számodra kellemetlenül viselkedik, kulturáltan jelezd egyik kollégánk felé, hogy azonnal szólni tudjon az állat gazdájának!
  11. Az étterem területén bármilyen személyi sérülést okoz az állat, a felelősség a gazdát terheli.
  12. Az étterem berendezésében keletkezett kár miatt a kutya jelenlevő gazdáját számon kérhetjük, akár anyagi térítés formájában is.
  13. Az étterem kapuján történő belépéssel és annak területén tartózkodásával automatikuasan elfogadja és beleegyezik a házirendbe
    IMG_1144